…és a hasmenésnek vége lesz

Cralex® aktív szén kapszula hasmenés ellen

A gyógyászatban az egyik legrégebben alkalmazott anyag a szén. Ez a hatóanyaga a Cralex® kapszulának is, mely hatásos és kíméletes szer hasmenés ellen.
A Cralex® kapszulában jelenlévő aktív szén mintegy szűrőként fejti ki hatását szervezetünkben: magához vonzza a bélcsatornában jelenlévő káros anyagokat, megköti azokat, melyek azután a széklettel távoznak. Hatásossága nagy megkötőképességében rejlik, ugyanis 1 gramm aktív szén fajlagos felülete mintegy 2 teniszpálya területének felel meg. A gyomorba kerülő kapszula tartalma finom porrá esik szét, és nagyon rövid idő alatt megköti a szervezetben talált toxinokat és baktériumokat. Így a mérgező anyagok gyorsan kiürülnek, a panaszok pedig megszűnnek.

Ugyanakkor a Cralex® kapszulában található aktív szén a gyomorból nem szívódik fel, tehát a mérgező anyagok nem juthatnak be a vérkeringésbe. Ezért szedése biztonságos, szinte mellékhatások nélküli. Leggyakrabban csupán a széklet feketés elszíneződése jelentkezik mellékhatásként.

A Cralex® megállítja a káros anyagok okozta hasmenést, tisztítja a bélrendszert és enyhíti hasmenéses tüneteket. Az akut hasmenés Cralex®-szel, diétával és sok folyadékkal eredményesen kezelhető.

Használja a Cralex® kapszulát, az EGIS készítményét, mely természetes úton, hatásosan küzdi le a hasmenéses megbetegedéseket.

Cralex

Az aktív szén

  • megköti

  • hatástalanítja és

  • kivezeti

a méreganyagokat a szervezetből.

Cralex Kapszula